Program lojalnosti Croatia osiguranja - Dobra prilika

Za nas je ovaj program prilika da vam zahvalimo na povjerenju koje ste nam ukazali, a za vas prilika da ostvarite brojne pogodnosti!


Ovim programom vam omogućavamo popuste pri kupnji proizvoda ili usluga na prodajnim mjestima naših partnera. Korištenje programom za vas je besplatno, a jedini preduvjet za ulazak u program jeste važeća polica osiguranja. Pogodnostima programa možete se početi koristiti odmah po preuzimanju kartice, a zaključno do roka istaknutog na kartici.


Pogledajte detaljnije informacije u Općim uvjetima programa ovdje.

Imam li pravo na članstvo u programu?


Korisnik programa može postati ugovaratelj osiguranja u Croatia osiguranju, fizička osoba s ugovorenom jednom policom osiguranja ili više njih.


GRUPE POGODNOSTI

Opis pogodnosti

Ugodna i sigurna vožnja

Popusti na usluge i proizvode vezane uz održavanje i popravke vozila (servis, autodijelovi, gorivo, popravci, pranje i sl.).

Dom kakav želite

Popusti na usluge i proizvode vezane uz uređenje doma i potrebe članova kućanstva (namještaj, bijela tehnika, predmeti za uređenje kućanstva, kućne i osobne potrepštine, prehrambeni proizvodi i sl.).

Aktivan i zdrav život

Popusti na usluge i proizvode vezane uz zdravlje i aktivan i zdrav način života (sport, rekreacija, antistresni programi, zdrava prehrana, medicinske usluge, putovanja, smještaj i sl.).


Samo se zaputite do najbližeg partnera i pronađite svoju dobru priliku! Informacije o novim pogodnostima i novim partnerima u svakom će trenutku biti dostupne na našoj stranici.

Popis partnera

Hvala što ste svoju sigurnost povjerili Croatia osiguranju!